Can no longer see Settings in Menu

  • 95Views
  • Last Post 27 October 2016
  • Topic Is Solved
1
votes
ExperianSME Devops posted this 05 October 2016

Hi,

I'm not sure if this has happened due to an update but none of the adminstrators in our group can see the Settings option in the menu anymore.

I've even logged into TMetric using the owner account and it is still not visible!

I have noticed that you've introduced a new pricing band so not sure if this has something to do with it?

Many thanks

Simon

  • Supported by
  • RiskWatch
Order By: Standard | Newest | Votes
0
votes
RiskWatch posted this 27 October 2016

Hello,

 

I am a brand new user, I have verified my email address.

I cleared cache and reloaded the page.

 

I still do not have any option for "Settings" so I can't create teams or projects or anything of the sort.

 

Is this intended for the free version or am I doing something incorrect?

0
votes
Kat.Pham posted this 06 October 2016

Tks a lot. We had the same problem but fixed thanks to your advice. ^^

1
votes
joshua.ede posted this 05 October 2016

Cleared cache now it all works fine again. Thank you for the information.

Suggestion is to expire cache on server side or to clear cache.

Thanks for updates though. We always enjoy them!

  • Supported by
  • Kat.Pham
1
votes
Aleksandr Serdyuk posted this 05 October 2016

I have noticed that you've introduced a new pricing band so not sure if this has something to do with it?

No, TMetric is still free, it's not related.

Please do a full page reload. We've just released an update to Tmetric. It could be a problem with stale data cached by the browser.

  • Supported by
  • Kat.Pham
Close