I cannot set Jira integration

  • 58Views
  • Last Post 23 June 2017
  • Topic Is Solved
0
votes
david.kaufman posted this 14 June 2017

Hello,

 

I'm trying to set up integration between TMetrics and JIRA and I do not know how to install the TMetrics Add-on. Is this already working?

Thank you

 

David

 

 

 

 

Order By: Standard | Newest | Votes
0
votes
Aleksandr Serdyuk posted this 14 June 2017

Unfortunately, the new version of add-on for JIRA is still under review by Atlassian. They said it will take 3-5 business days to review. Today is the fifth day.

As soon as they approve it you will be able to install it.

0
votes
david.kaufman posted this 14 June 2017

Thanks for info. 

It is a shame to delay, because we will have less time to try integration with paid subscription :-(

 

David

 

0
votes
Aleksandr Serdyuk posted this 14 June 2017

We can extend the trial, just let us know.

0
votes
Aleksandr Serdyuk posted this 16 June 2017

The add-on is available for install.

0
votes
david.kaufman posted this 16 June 2017

I know, we're just waiting for what's going to happen :-)

0
votes
david.kaufman posted this 16 June 2017

I have another question. It is correct that the user takes app.tmetric.com license SW jira?

0
votes
Aleksandr Serdyuk posted this 16 June 2017

Please explain your question. I'm not sure I get it.

0
votes
david.kaufman posted this 16 June 2017

And can I find out which issue has been updated? I could not find them.

0
votes
david.kaufman posted this 16 June 2017

I withdraw my question regarding license

0
votes
Aleksandr Serdyuk posted this 16 June 2017

You should also receive email notifications on updated worklogs (we receive them in our account).

Just make sure that user emails match. Otherwise we cannot synchronize correctly.

 

0
votes
david.kaufman posted this 21 June 2017

Hi, today we have new problem. 

Jira Add-on is instaled

 

Where is problem?

Thanks

David

0
votes
Aleksandr Serdyuk posted this 22 June 2017

This error occurs when different logins are used for installing the add-on on the JIRA side and enabling time sync on the TMetric side.

It's not quite obvious, so let me explain. Add-on uses impersonation to log work time to JIRA on behalf of different users. On TMetric side, the user who enabled the synchronization is supposed to be the one who interacts with the add-on.

If users' logins don't match (we match them by email), the synchronization won't work properly. We won't have sufficient privileges to use impersonation.

That why we raise such an error.

0
votes
david.kaufman posted this 22 June 2017

Hello,

I understand this, but there has been no change with us and I am the administrator of JIRA and TMetrics, and I still have the same email. The problem occurred yesterday afternoon, and it is not clear why. Until then transferred times.

And asking for a similar error: How are the times back updated?

David

0
votes
Aleksandr Serdyuk posted this 22 June 2017

 Try uninstalling the add-on and installing it again. It looks like we didn't receive the callback from Atlassian.

Let me know if it helps.

0
votes
david.kaufman posted this 22 June 2017

This has helped, but it has happened that we have lost the bond in the current issue :-( 

Is way to correct it?

 

 

 

D.

 

0
votes
david.kaufman posted this 22 June 2017

Please help us with lossing links to JIRA

 

D.

0
votes
Aleksandr Serdyuk posted this 22 June 2017

You've deleted (you shouldn't) JIra integration in TMetric along with the addon. When you delete the integration, all time entries are unlinked from external tasks.

There is a manual workaround for restoring the links (must be followed by users for their own tasks):

  • Click Start Timer on the issue you want to restore connection with
  • Go to Time page in the app
  • Edit time entry without the link
  • Select the issue from the recent task list

PS

We've added to our backlog auto-linking for previous time entries after the first step. We'll tackle this problem as soon as possible.

 

0
votes
david.kaufman posted this 22 June 2017

OK :-(

And my second question about the TM-> JIRA backward update? How is the update going backwards?

 

D.

0
votes
david.kaufman posted this 23 June 2017

Today is the same problem :-(

D.

0
votes
Aleksandr Serdyuk posted this 23 June 2017

Hm... The add-on integration record has disappeared from the database.

It seems strange. I'll pass the issue to the developers.

The workaround is the same - uninstall and install the add-on in JIRA (don't delete the integration this time).

Show More Posts
Close